LED- / Lichtreclame

Uw bedrijf zowel overdag, in de schemer als ’s nachts kenbaar maken bij de consument? Maak dit mogelijk met de lichtreclame van De Letterconcurrent!

Meestal vallen reclameborden overdag het meest op. Maar wat als u uw borden voorziet van licht? Mede door onze vakkennis, creativiteit en ons moderne apparatuur, kunnen we de meest passende lichtreclame voor uw bedrijf creëren. Onze lichtbakken zijn in alle vormen en maten leverbaar, zowel voor buiten als binnen.

Naast dat wij ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam of reclameboodschap ook duidelijk in het donker te zien is, kunnen we ook het ontwerp verzorgen. Wij denken altijd met u mee en willen graag onze kennis en creativiteit met u delen.

De Letterconcurrent zorgt ervoor dat uw bedrijf niet te missen is!  Overstappen op LED verlichting: Is uw (neon- of t.l.) lichtreclame aan vervanging toe? Of wilt u energie besparen en duurzame maatregelen treffen? Wij hebben ons gespecialiseerd in groene lichtvoorziening en kunnen op professionele wijze uw lichtbakken, ongeacht vorm of maat, ombouwen en voorzien van LED verlichting!

Heeft u interesse of vragen over onze lichtreclame? Neem vrijblijvend contact met ons op via 053-4328248, mail naar info@deletterconcurrent.nl of vul ons contactformulier in.